Skip to main content

header baby

Team

 

vos chris

Chris Vos MSc. DO-MRO, DPO

Sinds 2000 ben ik als osteopaat werkzaam in Amersfoort. Vanaf het begin is mijn interesse al gewekt in het behandelen van baby’s en kinderen. Kinderen zijn puur in hun reactie en zij zijn zeer direct. Na een aantal cursussen wilde ik toch graag dieper op de materie ingaan, om nog beter het hoe en waarom van de klachten te achterhalen. Vandaar dat ik een Master of Science-studie in Pediatric Osteopathy ben gaan doen aan de Osteopathie Schule Deutschland/University of Wales in Hamburg (D). Daarnaast ben ik als osteopaat een aantal jaar betrokken geweest bij  professionele schaatsploegen, waardoor veel (top-)sporters in de praktijk onder behandeling zijn. Of het nou baby’s, kinderen, volwassenen of sporters zijn, in de combinatie ligt de uitdaging. Eigenlijk ben ik altijd op zoek naar de oorzaak.

 

 

 

 

 

Roeland v.d. Put DO-MRO. Sinds 2017 werkzaam in onze praktijk voor Osteopathie.

 

Annika Koole DO-MRO. Sinds 2018 werkzaam in onze praktijk voor Osteopathie.

 

Alistair Alexander DO-MRO. Sinds 2023 werkzaam in onze praktijk voor Osteopathie.

 

 

 

 

vos annemarieAnne-Marie Meijer

Mijn naam is Anne-Marie Meijer en ik kom uit Amersfoort. Ik ben vanaf februari 2010 werkzaam bij de Praktijk voor Osteopathie van Chris Vos als Telefoniste / Receptioniste. Mijn werk doe ik met veel plezier. Dit mede door het enthousiaste en gemotiveerde team. Ook de afwisseling van de werkzaamheden maakt het werk plezierig.

Belangrijk vind ik het omgaan met mensen zowel in de werksfeer als in de sportieve sfeer. Ik zie het als een uitdaging om klanten een goed gevoel en een positieve indruk van de praktijk te geven. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Wie weet ontmoet ik u op de praktijk of aan de telefoon!